Studio Amoaž
Nadogradnja kose i noktiju

Mi vas ulepšavamo
Najbolja nega noktiju i kose

želite li jednom zauvek da imate dužinu, volumen i pramenove bez dodatnog oštecenja vaše prave kose?

Nadogradnja kose, axtenzija, nadogradnja kose cvorovanjem, nadogradnja kose keratinom, nadogradnja kose mikroringovima, nadogradnja kose (klipse), nadogradnja kose šivenjem ...

Imate li tanku, slabu, ispucalu kosu koja se lako oštecuje i nikako da naraste ?

Sanjate li o bujnoj i besprekornoj kosi koja mami uzdahe ?

 

Nema ogranicenja vašim željama. Ostvarite vaše fantazije, mi cemo vam pomoci. Nadogradnja kose, kosa vrhunskog kvaliteta I klase, hemjiski netretirane. Kosa je 100% prirodna ljudska, vrhunskog kvaliteta. Nadogradite kosu i ponašajte se kao da je vaša. Naš tim ce vas zadovoljiti, da vaša kosa bude lepša, a vi zadovoljni ! dušine 60, 70, 80 cm. ravna i talasasta. BUDITE ZADOVOLJNI SOBOM.

Dozvolite nam da se pobrinemo za Vašu kosu i proverite zbog cega je naša nadogradnja kose najbolja u gradu.

saveti o nadogradjenoj kosi

Održavanje nadogradjene kose..... Je jednako kao i održavanje vaše kose, stim da ima stvari koje ne možete identicno primenjivati... Balzam ne stavljate direktno na spojeve nadogradnje, vec 2 cm ispod. Češljajte nadogradjenu kosu cešće jer i ona zna da se mrsi.. Slobodno koristite presu, ali ne preterujte.. I nadogradjena kosa se krza..

Koje metode su trajne u nadogradnji kose

Tehnike nadogradnje kose koje postoje su: Cvorovanje, keratin, silikon, šivenje, mikroringovi (alkice), klipse. Ni jednu tehniku ne možete staviti i zauvek nositi. Posle odredenog perioda nošenja radi se korekcija, skidanje nadogradene kose i ponovno vracanje. Nadogradena kosa se održava sa malo više pažnje nego sa vašom prirodnom kosom.Tokom pranja nadogradnje vodi se racuna da nanošenjem šampona peremo kosu tako da je ne mrsimo. Pakovanje se nanosi malo ispod spojeva nadogradnje i vaše kose. Ispirati od temena ka krajevima. Spojevi nadogradnje se ne češljaju, jer tuda cešalj ne može da prodje. Kosu prvo dobro izfrotirajte, ne trljati peškirom jer možete je umrsiti. Pri feniranju takodje voditi racuna, pogotovo ako je u pitanju keratin ili silikon, da fen nebude u direktnom kontaktu sa spojevima. Kosa se uvija u lokne, prave frizure najnormalnije isto kao i sa vašom. Gramaža repa potrebna za nadogradnju kose zavisi od gustine vase kose. Nemojte se uplašiti ako nakon korekcije iz vaše kose ispadne veliko klupko kose, to je normalna pojava, prirodno dnevno opadne oko 100 do 150 dlaka.

OD TEHNIKA NADOGRADNJA MOŽETE IZABRATI :

Nadogradnju kose cvorovanjem

farbanje koseNadogradnju kose cvorovanjem to su sitni cvorici koji nastaju sjedinjenjem vaše kose sa kosom za nadogradnju, ne cupaju, neštete vašoj kosi. Kosa normalno diše. To je metoda kod koje naša kosa i kosa za nadogradnju sjedinjuje sitnim pletivom i prave cvorici malog precnika. Ova metoda je u principu najčešce radjena jer se nekombinuje ništa što ima hemiski sastav.

Nadogradnja kose klipsama

nadogradnja kose klipsamaKlipse su metoda radena na principu metalnih šnalica (kopci) koje mozete skidati ili stavljati po vašoj potrebi. Takode ovu metodu nadogradnje kupujete gotovu i postavljate sami i vecinom služi za sam profil kose. 

Nadogradnja kose šivenjem

feniranje koseNadogradnja kose šivenjem je metoda koja se radi na pletenicama vaše kose širine 0.5 do 1 cm, plete se na specijalan nacin i opšivaju koncem i kosom na tresi, koja je vec pripremljena u 1.2 ili 3 reda zavisnosti od gustine vaše kose.

Nadogradnja kose keratinom

nadogradnja keratinomKeratin je metoda koja se primenjuje u nadogradnji kose (i u listicima je ), nema mirisa, keratin nešteti kosi. Lljudi su u neverici kada je u pitanju nadogradnja keratinom, ali za tim nema potrebe ako se radi cistim keratinom, a ne necim što lici na to. Keratin se aparatom topi i priprema na kosi za nadogradnju i onda pripaja za vašu kosu, i samim tim je neprimetnog izgleda.

Nadogradnja kose cvorovanjem

nadogradnja koseNadogradnja kose cvorovanjem to su sitni cvorici koj nastaju ujedinjenjem vaše kose sa kosom za nadogradnju. Ne cupaju ne štete vašoj kosi. Kosa normalno diše.

Nadogradnja kose mikroringovima

nadogradnja kose mikroringovimaPostupak stavljanja (mikro ringovima) alkice su takozvani metalni prstenovi precnika od par milimetra koji se stavljaju pri korenu vaše kose. Spaja se vaša i kosa za nadogradnju, navlace se prstenovi i stežu specijalnim kljestima.

Copyright @ Estetik Studio Amoaz
Nadogradnja kose - Obuka za nadogradnju kose - Nadogradnja noktiju